120 és 50 grammos igényes hexagon üvegben
Csomagban: 4x50g igény szerint összeválogatott Javas ehető virágokkal érlelt méz
Damaszkuszi Rózsa akácmézben érlelve
Ehető virágos Javasméz családunk egyik elsőszülöttje a Damaszkuszi Rózsa akácmézben. Mivel a bábai gondoskodás szüléseim alkalmával az aromaterápia iránt is nyitottá tett, érdekelni kezdett, hogy vajon tényleg csak kis üvegekbe rejtett esszenciákkal érhetjük el például a damaszkuszi rózsa csodálatos illatát és hatásait? Egy hirtelen ötlettől vezérelve dobtam egy marék rózsát egy üveg repcemézbe, majd a szekrénybe rejtettem. Néhán hónap után leltem rá, és bóditó rózsaillat csapta meg az orrom...
Ma már egyik legkülönlegesebb ajánlatom a rózsás méz, melyet akácmézbe érleltem. Sajnos a természet egyre szűkösebben ajándékoz nekünk akácmézet, de addig is amig van, nézegetjük, izlelgetjük, szeretjük mi is és a fogyasztóink is, ahogy a rózsabimbók fel le úsznak a mézben, mely rózsaillatúvá válik.
Elérhető 250 grammos OMME üveges kiszerelésben,
120 és 50 grammos elegáns hexagon üveges kiszerelésben.
diszdobozban: 3x250g csomag, szabadon választott mézekkel összeválogatva
4x50 g csomag, szabadon választott mézekkel összeválogatva
Népi gyógyászat szerinti hatások lejjebb olvashatóak
Rendelni az oldal alján üzenetben, vagy a 06205701879 telefonszámon lehet.

Damaszkuszi rózsa (rosa damascena)
Antibakteriális, antivirális, görcsoldó, nyugtató, fájdalomcsillapitó, hormonálisan kiegyenlitő, afrodiziáló, gyulladásgátló, sebgyógyitó, sejtmegújitó. Hatékony lehet depresszióra, szivpanaszokra, gyomorpanaszokra, máj és epebajokra, herpeszfertőzésekre, gombás megbetegedésekre.

Akácméz (acacia mel)
Az immunrendszerre serkentő hatással van. Részt vesz a vér- és csontképzésben. Elősegiti a vas felszivódását a szervezetben nyomelemei révén. Általános erősítőszer, álmatlanság, gyomor, béltraktus, epe- és vesebetegségek gyógyítója lehet. Amennyiben közvetlenül fogyasztjuk, a szánkban lévő nyálkahártyával találkozva lassan hidrogénperoxid szabadul fel, mely a kórokozók ellensége. Igazi hungaricum, a legjobb fajták közé tartozik a világon. Sokáig fennmaradó folyékonyságát a benne levő természetes cukrok (fruktóz - glukóz) arányának köszönheti.